Senzor gibanja LED Nočna Lučka UK EU Plug Zatemniti Brezžični Lučka za Otroke, Soba za Energetsko Učinkovito Mraka do Zore Senzor Stopnišče, Lučka



  • €0.47 €14.75

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Certificiranje:

CCC, ce, FCC

Vrsta:

nočna lučka

Napetost:

220V

Uporaba:

V SILI

Oblika:

Pravokotnik

Postavka Vrsta:

Nočne Luči

Vir Napajanja:

AC

Vir Svetlobe:

LED Žarnice

Poreklo:

Celinska Kitajska

Številka Modela:

81996

Je Na Baterije, Vključene:

No

Je Pametno Napravo:

no

Je Baterije Potrebno:

No

Je Svetil Vključeni:

Da,

Proizvodnja Električne Energije:

gibanja

Blagovna Znamka:

JGT

Vrsta Baterije:

NOBEN

Moč:

0-5W

Telo Material:

ABS


Opis

Senzor gibanja Ponoči Luči Vtič v Stene Gibanje Aktivira možnost zatemnitve Toplo Bela Noč luči Energetsko Učinkovite LED Nočna lučka s funkcijo Auto Mraka do Zore Senzor za Hodniku Spalnici Otroški Sobi, Kuhinjo, Stopnišče

Opis:

Značilnosti:

Mehka in topla svetloba: Energija-prihranek LED nočna lučka enakomerne mehko toplo svetlobo in ne-utripanje svetlobe, ki ne draži oči.Z drsno, lahko prosto nastavite želeno svetlost (10-100%) za različne priložnosti, da bi dosegli najboljšo uporabniško izkušnjo.

Auto-Sensing in Vedno-Na Način: Naše noči svetloba je stikalo, samodejno indukcije, vedno in izklop, uporabite ga lahko, glede na vaše potrebe.Kot spanje svetlobe, se boste morda počutili sproščeno in udobno, ne pustite, da vas zbudi ob polnoči.Inteligentno varčevanje z energijo, ki je idealen za dekoracijo doma.

Varčevanje z energijo in Varnost: za Nizko porabo energije 0,8 W noč svetlobe ni treba zamenjati.Visoko kakovostno LED kroglic zagotavlja življenjsko dobo do 50.000 ur.Ogenj in trenutno odporno ABS lupino in edinstveno materialu PC, da vtičnice, luči varne in trajne.

Enostavna Namestitev: Plug-light design, ni treba za baterije in težko napeljave, neposredno priključite v kjerkoli z vtičnico, in to ne bo blok na drugo vtičnico, ki zaradi svoje kompaktne oblike.

Na voljo Primerih: kot Nalašč za uporabo v zaprtih prostorih mestih, kot so stopnice, garaža, kuhinja, hodnik, kopalnica, klet, hodnik, garderoba, dnevni prostor, itd.da bi vam in vaši družini varnost (nikoli ne spotika v temno več) in uporabnost (ni treba, da se vedno obrnite na sobo luči).

Specifikacija:

Material: ABS, PC

Vir svetlobe: LED

Vir napajanja: AC

Napetost: 110V-240V

Moč: 0.8 W

Način Funkcija: AUTO(Vklopite senzor gibanja), OFF (izklop luči), NA (Luči so vedno na)

Izdelka Višina: 3inch/7.5 cm

Izdelek Širina: 2,7-palčni/7 cm

Element Teža: 70 g

Paket vključuje:

1× Plug-Senzor Gibanja Ponoči Luči

Oznake

ночники с датчиком движения, senzor gibanja led nočna lučka eu plug

Stranka
2023-12-23
Prejel štiri pakete in dva od njih so bili poškodovani. Luči niso bili preizkušeni še, tako da ne vem, če delajo ali ne. Dostava je trajalo malo dlje (23days), verjetno zaradi dohodne Božič.
Stranka
2023-12-02
Razsvetljava in trdne materiale proizvodnih me je navdušil

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki