Ženske Hlače, Obleke, Slim Fit Dekleta Jopič Nastavi 2 Kosa Custom Made Oblačila za Gospo Stranka Maturantski Poroko Obrabe Костюм Женский


  • Kategorija: Obleke & Jopič
  • Koda Izdelka: w13566
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • €88.81 €113.86

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Fit Tip:

skinny

Uporablja Sezone:

Štirje Letni Časi

Express:

FedEx, DHL AliExpress

Oblačila Dolžina:

Redni

Kraj Izvora:

Kitajske (Celinska)

Poreklo:

Celinska Kitajska

Priložnosti:

Poroka, Poslovni Priložnostne

Barve:

Vse/Po Meri

Slika:

100% Pravi Model

Spol:

Moški

Material:

Poliester

Čas poštnine:

10-15days

Velikost:

Standard Size/Custom Size

po meri izdelano:

Da,

Starost:

Za odrasle

Postavka Vrsta:

obleke

Spredaj Slog:

Ravno

Visoka Kakovost:

Da,

CN:

Jiangsu

Sopihanje Zapiranje Tip:

Zadrgo Letenje

Slog:

Smart Casual, Elegantno Formalno

Primerno Sceno:

Poroka

Zapiranje Tip:

Beloprsi Singl


Opis

Dobrodošli V Naši Trgovini

Opomba:

1. Smo tovarni dobavitelja, in smo na spletu 24 ur.Torej, če imate kakršno koli vprašanje o slog, velikost, barvo, dostava, itd, prosimo, prosti, da nam sporočite, bomo odgovor na prvič.

2. Vse sutis lahko meri v izobraževanju odraslih in fant velikosti, nam lahko meri kot vaše zahteve, zato prosimo, pošljite vaše zahteve, da nam, če želite po meri izdelan.

3. O kravato barvo, je to naključno.Če imate na zahtevo na barvo, slog, itd, prosimo, obrnite na nas vnaprej.

Prikaz Izdelka

Velikost Grafikona

Preden naročite ,preverite našo velikost grafikona ,poskrbite, da velikost primerna za vas .če imate vprašanja o velikosti ,lahko stopite v stik z nami, preden jo kupite.Poskrbite, da velikost je pomembna. (ps:Če stranka izbere napačna velikost, naša trgovina ni odgovorna za vračilu blaga)

Kako Meriti

Opomba: Če je standardna velikost ne ustreza, vam Bomo prilagojeno za vas.Cena je isto, če je vaša teža v 100 kg.Dobrodošli, da izberete in kupite.prosim izmerite svoj organ v skladu z merjenje vodnik, in jim pokazati, da nam.Barvna Karta

Če želite prilagoditi barve in velikosti, prosimo, pošljite jih shranite storitev za stranke pravočasno po naročilu

Dostava

Na splošno, postopek prilagajanje oblačila traja štiri do deset delovnih dni.Obljubimo, da enkrat oblačila so narejena, bo ladja njih takoj.

1).navedite vaše posebne želje (barve, paketov, vrednost izjava, itd)

2).Vse, da bo šele po prejemu plačila.

3).Boste obveščeni po e-pošti s številko za sledenje ko je bil paket pošiljajo ven.Čas dostave temelji na različnih državah ali regijah po vsem svetu.

4 ).Za izgubljeni paket na poti do cilja, radi bi poskušali naše najboljše, da stik z izrecnim podjetja in posodobi najnovejše informacije za vas.vendar pa lahko obstaja nekaj zapozneli odziv zaradi časovno razliko.

Povratne informacije

1), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

2), Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.Če ne boste zadovoljni, prosimo, ne oklevajte, da nam sporočite,,, bomo poskušali naši moči, da reši težavo namesto vas.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki