Kitajski Feng Shui Srečo, Srečo, Ki Figur Okraski Vreča Denarja Drevo Figur Smolo Kip Namizni Dekor


  • Kategorija: Doma Dekor
  • Koda Izdelka: w209399
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • €3.20 €4.92

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Material:

smole

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Dodajte kanček sreče, da je vaš avto ali spalnica z našo fino izdelane Srečen Vreča Denarja Drevo Avto Dekoracijo.Trdno in trajno vreča denarja obliko, ki je kot nalašč za Kitajsko Novo Leto in naredi velik dar možnost.

Specifikacija:

Material: Smole

Velikost izdelka: dolžina 4 cm/znašala 1,57 v; širina 4 cm/znašala 1,57 v; višina 9.5 cm/3.74 v

Teža: 78g

Seznam Izdelkov:

1 x Kitajski Vreča Denarja Drevo Figur (ne vključuje aromaterapijo ali parfum)

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Predstavlja Bogastvo: Objem Kitajski kulturni dediščine z našimi Kitajskimi Vreča Denarja Drevo Figur - predstavljajo bogastvo, blaginje in sreče.Ta edinstvena zasnova je odličen način, da dodate čar za vaš avto ali dom dekor in privabljati obilje in uspeh.

2.Strokovno Izdelane: Kitajski Vreča Denarja Drevo Figur se ponaša fine izdelave, ki se kaže v njegovih izjemnih podrobno in žive barve.Je odličen dodatek za vsak prostor v notranjosti, ustvariti veselo vzdušje, ki je prepričan, da bi naredili vtis.

3.Visoko kakovostnega Materiala: Naš Kitajski Vreča Denarja Drevo Figur je narejena iz kakovostne smole materiala, ki zagotavlja trdnost, trajnost in odpornost na poškodbe ali deformacije.

4.Pogosto se Uporabljajo: Povečati bogastvo in blaginjo, ki jih daje ta vsestranski Kitajski Vreča Denarja Drevo Figur v vsak prostor ali prostor, kot so dnevna soba, pisarna, spalnica, avto ali dom, in povabite srečo.

5.Čudovito Darilo: Prinašajo veselje, praznovanje Lunarnega Novega Leta, za svoje najdražje s Kitajci Vreča Denarja Drevo Figur.Ti lep in tradicionalnih okraski so odlično darilo možnosti, da izrazijo svoje najtoplejše želje za srečo in blaginjo.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki