5PCS zaslon na Dotik, Računalnike OCA, Lepilo za Stekla Za Apple Watch Series 9 7 6 4 3 2 MP 38 mm 40 mm 42mm 44 mm LCD Zaslon Popravilo Kit Deli



  • €30.79 €38.49

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Usuage 2:

Za apple ura se 40mm

Model:

Za Apple Gledati serije SE 1 2 3 4 5 38 mm 42mm 40 mm 44 mm

Ime Izdelka:

Dotik, Računalnike Zaslon+OCA film za apple ura

Usuage 3:

Za apple watch s9 49 mm

Poreklo:

Celinska Kitajska

Blagovna Znamka:

FOCUSREFURBISH

Funkcija:

Prenovo starega Zaslon na Dotik

usuage:

Za apple ura zaslon na dotik zamenjava

Vrsta:

Zaslon Na Dotik

Usuage 1:

Za apple ura 3 38 mm


Opis

5PCS zaslon na Dotik, Računalnike OCA, Lepilo za Stekla Za Apple Watch Series 9 7 6 4 3 2 MP 38 mm 40 mm 42mm 44 mm LCD Zaslon Popravilo Kit Deli

> A+ Kakovost, 100% preizkušen, oca lepljena stekla dotik

> Visoka Občutljivost Zaslona Na Dotik

> Shrani vaš telefon in denar z uporabo teh delov,

> Najboljša zamenjava za vaše napako zaslon na dotik, dotik funkcijo težave, ali počeni zasloni.

Združljiv z:

Za Apple Watch S1 S2 S3 S4 S5 SE S6 SE

Paket vključuje:

5PCS * Sprednji Zaslon na Dotik, Računalnike

Za Veleprodajno:

Smo wll vam boljše cene, če boste kupili več.Prosim, da me kontaktirate, če potrebujete !In iščemo agent na svetu ,če ste zainteresirani , prosimo, obrnite na nas .Wechat/Whatsapp:+86 18676368595

Vzorec Za Sklic:

O NAS:

Naša kakovost izdelkov in konkurenčne cene, nam omogočajo, da imajo ugled za več let v mobilni telefon dodatki & mobilni telefon deli trgu & LCD Oprema za Popravilo & mobilni telefon zaslon popravila.Imamo zmanjšanje stroškov večkrat in poskusite, da ponudimo boljše cene.Poleg tega smo ERP sistem za nadzor in ročno QC dvojno preverjanje kakovosti, da se zagotovi kakovost našega izdelka in natančnost.Če ne najdete, kar potrebujete, se lahko obrnete na nas in vam bomo poskušali naše najboljše, da bi našli za vas.

Dostava:

1. Mi bomo poslali blaga v 3 delovnih dneh po polno plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Običajno to traja približno 4 do 7 delovnih dni, ki jih express(DHL/EMS/Fedex), in 15-35 delovnih dni za www.magija-narave.si ali China Air mail, da ladje, za vašo državah.Če je časa več 35days,prosimo, obrnite na nas v času.Mi vam bo dala dobra pomoč.

3. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

4. Če želite, da bi dobili proizvode hitro,Prosimo, izberite način pošiljanja DHL, FEDEX, ali EMS.

Povratne informacije:

1. Ko boste prejeli vaš predmet v sporočilu, pls preglejte takoj, da poskrbite, da se ujema opis v seznamu.

2. Če nekaj ni sprejemljiva, se obrnite na nas za rešitev problema.To ne bo zgodilo, kot smo dvakrat preverite vsak kos pred odpremo.Če ste zadovoljni s točko, prosimo za pomoč, da nas pusti pozitivne povratne informacije, smo vam bo dala nekaj popust ali nekaj darilo za vaš naslednji naročila in skupaj bomo pustil Pozitivne Povratne ko dostave je potrjena.hvala za vašo podporo.

Vrnitev In Garancija:

1. Če je ta postavka je v okvari po prejemu, stranka je do 7 dni od datuma prejema za izmenjavo novo. (kupec mora vključevati vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, hvala).

2. Nudimo brezplačno popravilo storitev znotraj 1 leto nekaj stroj nakup.Za prve 3 mesece od nakupa, bomo plačali na en način ladijskega stroškov (od Kitajske do vaše lokacije).Po 3 mesecih od nakupa, ime kupca je potrebno plačati 2 načine ladijskega stroškov.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki