Baseball Udaril Neto Stavke Cilj Neto Za Softball Vazeci 9 Hole Območjih Na Prostem, Oprema, Usposabljanje Za Telovadnice Doma Park In Šole


  • Kategorija: Ekipni Športi
  • Koda Izdelka: w22967
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • €8.87 €17.74

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Poreklo:

Celinska Kitajska

Ljudje, Ki Se Uporablja:

otrok

Številka Modela:

Baseball Udaril Neto

Vrsta:

Drugo

Uporaba:

Vaja Baseball


Opis

To softball neto za hitting je odlično orodje za izboljšanje svoje sposobnosti.To je nastavljiv za simulacijo stanja uporabniki različnih starosti.To vam pomaga, da vadite boljši cilj in udaril z natančnost in moč.To je stroj in enostaven za čiščenje.To se lahko uporabi v zaprtih prostorih in na prostem za vsestranski usposabljanje.

Specifikacija:

Ime Izdelka: Baseball Udaril Neto

Barva: Rdeča

Material: Poliester

Atribut: 9 omrežij

Neto teža: približno 140 g

Velikost izdelka: približno 180*170*50mm/7.09*6.69*1.97 palčni

Seznam Vsebine:

1pcs*Baseball Udaril Neto

Opombe:

1. Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite meritev odstopanja od 1-3 cm.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nastavljivo Ciljno Neto: Ta baseball cilj net vam omogoča, da prilagodite položaj in velikost ciljne glede na vaše želje in ravni.To je 9 hole območij za različne pitching izzivi.Primeren je za najbolj softball mreže.

2.Nastavljiv Plečetom Trakov: Ta baseball ciljnih neto ima nastavljive naramnice in štiri kavlje, ki vam omogoča, da namestite in razstaviti hitro.Prav tako lahko prilagodite višino neto da omogoča različne uporabniki različnih starosti, zaradi česar je kot nalašč za različne skupine ljudi.

3.Svetlo Rdeča Design: Ta baseball ciljev neto zunanja oblika svetlo rdeče design, ki ulovi vaše oči in vam pomaga, da se osredotoči bolj.Lahko okrepi vaš cilj in udaril s to osupljivo neto.Ta neto je idealen za izboljšanje svoje učinkovitosti.

4.Enostavno Čiščenje: Ta baseball ciljnih neto je stroj in ne enostavno za odmor, zaradi poliester tkanine trakovi, ki so fade-odporna in lahka.

5.Več Uporablja: S to mrežo, boste lahko imeli pišu igrajo baseball kjerkoli želite.To je oblikovana tako, da vsak notranji ali zunanji prostor, ali je vaš dom, šola, park, ali telovadnici.Samo ga je ustanovil in začeli mahati.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki