Plavalni Pas EVA Nepremočljiva Vzgon Pomoči Usposabljanje Pomožne Plavalni pas Pasu Plavajoče Odbor Otroci Odrasli, Plavanje Začetnike



  • €10.23 €18.59

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

MainKey6:

Plavati Usposabljanje Plava Serije Split Pene Krovu

Številka Modela:

Plavalni Pas

MainKey4:

Otroke, Plavalni Pripomočki, Ki Plava Kickboard

MainKey5:

Za Odrasle Plavalni Plovci Plavati Trener Oprema

Poreklo:

Celinska Kitajska

MainKey3:

Nastavljiv Plavati Pasovi EVA Pene Krovu Pasu

MainKey1:

Plavalni Pas

Vrsta:

Napihljivi Plavajočo Vrstico

MainKey2:

EVA Plavanje Pasu Plovec za Otroke Pene Krovu


Opis

Opis:

【Materiala premije】: plavalni pas plava pasu je izdelan iz visoko kakovostnih EVA pena blokov, ki zagotavljajo vzgon in stabilnost.EVA varstvo okolja materiala, visoka pena tehnologijo obdelave.Vzgon je debelejši.

【Funkcije】: Visoko Gostoto in brez deformacij, večjih živahno, nepremočljiva.Plavati trakov, ki omogočajo, da se naučijo bolje, plavati hitreje, in razvijati svoje učenje plavanja potencial.S 5 kombinacijo načinov, je bolj priročno za vas, da nosijo.

【Plavanje Pomoči】: To je najboljša izbira za otroke, plavalni pripomočki, pomoč otroke in začetnike, učenje plavanja in postali prepričani v vodo.Plavanje veslo zvitki so zložene, da zavzamejo manj prostora in da je lažje za vas, da nosijo.

【Nastavljiv】: Nastavljiva pasu pasu z pritrjevalne sponke, da se prepreči plovec, ki prihajajo iz off.Lahko prilagodite tesnjenje plavalni pas za pripenjanje gumbi.

【Plavanje Začetnik】: Ta izdelek se uporablja predvsem kot odbor trak za pomoč začetnike plavati.Idealno za plavanje začetnike, ki potrebujejo dodatno podporo, zagotavlja optimalno boje in varnost.

Specifikacija:

Material: EVA

Barva: Rumena

Velikost Grafikona:

35cmx15cmx5cm/13.78inchx5.91inchx1.97inch

Paket Vključuje:

1 Plavalni Pas

Opomba:

Prosimo, dovolite nekoliko napak zaradi ročnega merjenja in različnih zaslonov.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki