10W Prostem Mesto Rgb Bluetooth Spike Dvorišče Drevo Reflektorji Vrt Svetlobe Krajine Lučka Nepremočljiva APP Nadzor 16 Milijonov Barv



  • €19.04 €23.88

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Raven Zaščite:

IP65

Poreklo:

Celinska Kitajska

Telo Material:

Aluminij

Vir Svetlobe:

LED Žarnice

Postavka Vrsta:

Vrtne Svetilke

IP Razred:

IP65

Garancija:

3 leta

Napetost:

110-240V

Barve:

RGB

Uporaba:

Počitnice

Certificiranje:

CCC, ce, CQC, EMC, FCC, LVD, pse, ROHS, SPS, UL

Značilnosti:

Tuya wifi vrt svetlobe spike lučka

Slog:

Sodoben Slog

Ime:

10W Smart Bluetooth RGB Krajine Svetlobe LED Vrt Lučka Nepremočljiva APP Tuya Nadzor 16 Milijonov Barv na Prostem Dvorišče Travnik Pozornosti

Je Svetil Vključeni:

Da,

Moč:

10W

Je Zatemniti:

Da,

Osnovna Vrsta:

Klin

Vir Napajanja:

AC


Opis

Smart LED Krajine Luči RGB Vrt Lučka za Bluetooth Nepremočljiva APP Nadzor 16 Milijonov Barv na Prostem Dvorišče Drevo Reflektorji

Specifikacija: 1. Znamka: Visoka Kakovost COB čip 2. Barv: 16 Milijonov Barv, APP Nadzor 3. Porabo w: pribl 6w 4. Kot snopa: 80 stopnjo 5. 1,5 M Kabla EU ali ZDA priključite na voljo 6. Življenjska Doba:>50,000 Ur 7. Vhodna Napetost: AC85-265V 8. Svetlost razgradnja: 1%-3%/1kh 9. Lumen Vzdrževanje: 80% na 50K Ur 10. Faktor Moči: ≥0.90 11. Brez UV ali IR sevanja, 12. Delujejo Temperatura: -40°C / +60°C 13. Visoko šok / vibracijsko odporna na prostem krajine vrt razsvetljavo.Funkcija: *Bluetooth Smart Travnik Svetlobe>Bluetooth in APLIKACIJE, aplikacije za nadzor RGB barvni spreminjanje led prostem pozornosti.Vklopite Bluetooth in scan QR kodo na ročno, nato prenesete aplikacijo na Google Play ali App Store.Odprite APLIKACIJO in nadzor dvorišče svetlobe.Preprost postopek, ni prehoda.Uporabljamo najnovejše Bluetooth seznanjanje tehnologije, povezava je hitra in stabilna.Lahko uporabite vaš mobilni telefon, da na daljavo nadzor na prostem iskalnim ne gredo ven. *16 Milijonov Barv in 20 Načini> > na Prostem pametno žarometi (vključno z 2700 toplo belo svetlobo in dnevne svetlobe 6500K) so 16 milijonov barvnih možnosti.Lahko nastavite barvo in prilagodite svetlost.Obstaja skupno 20 RGB barvni spremenili načini, vključno z utripajoča RGB RGB, strobe, mavrica skok, glasbo, ritem in timing funkcije.Določite lahko različne barve spremenili načini in prilagodite hitrost v skladu s prizorom. *Skupina za Upravljanje in Glasbe Ritem> Barva spreminja pokrajina luči zagotavljajo skupine funkcije za upravljanje in uporabo APLIKACIJE za nadzor nad več kot 100 luči ob istem času.Spremenite lahko vsak travnik lučka za različne barve, s skupino za funkcijo nadzora.LED vrtne luči lahko spremenite barvo po ritmu glasbe melodijo.Ta funkcija ima 2 načina-predvajajte glasbo, ki je v APP (APP priznanje sistem glasbenih datotek) ali APLIKACIJO, poslušanje okolice glasbe. *Časovna Funkcija>LED rgb vrt, dvorišče pozornosti so časovno funkcijo lahko nastavite napravo tako, da samodejno vklop ali izklop ob določenem času.Zelo primerna za uporabo v zaprtih prostorih/na prostem razsvetljavo, stenska podložka in krajine razsvetljavo.To se pogosto uporablja v krajih z okrasnimi vzdušje, kot so poroke, festivali, stranke, vrtovi, pokrajine, v zaprtih prostorih, na prostem, hoteli in ulično okrasje. *IP66 Nepremočljiva> zunanji pozornosti je IP oceno 66 in uporablja visoke kakovosti trajnih materialov.Reflektorji lahko delujejo pri temperaturah od -25°C do 40°C in lahko prenese slabe vremenske razmere, kot so močan dež, sodro ali metež.To je odlična zunanja razsvetljava in kot nalašč dekorativna svetila za vaš vrt, dvorišče, hodnika, verandi, terasi ali dvorišču, itd.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Dostavo Metode:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo amout, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, ko oba, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.magija-narave.si.ALI, lahko izberete, da zamenjava

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

3. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.magija-narave.si!

Povratne informacije so za nas zelo pomembno.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Hvala!

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki