Mini PCIe 3 PCIe Režo Vstajajo Sim Adapter Povečuje Funkcionalnost Naprave P9JB



  • €16.64 €32.00

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Blagovna Znamka:

popu·bor

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Značilnosti:

OOTDTY

Odklepanje celoten potencial vašega računalnika s to mini PCIe 3 PCIe kartico.več naprav, kot so zvočne kartice in grafičnih kartic, skozi majhne PCIe režo na vaše matične plošče.

Ta kakovosti kartice funkcije kompaktnih modelov za enostavno namestitev in prenosljivost.Združljiv je za različne naprave in operacijski sistem, zaradi česar je primerna za različne uporabnike.

To kartico sim, se lahko razširi za eno mini PCIE vmesnike do 3 PCIe vmesnike, ki zagotavlja dodatne reže za uporabnike z več PCIe naprave.

Podpira PCIe3.0 tehnologijo, ki zagotavlja visoke hitrosti prenosa podatkov, ki zagotavljajo hiter in stabilen prenos podatkov predstave.

Primeren za različne naprave in operacijski sistem platforme, ki je združljiv za najbolj matične plošče in strežnike, ki zagotavljajo odlično ujemanje z vašo napravo.

Kompaktnih modelov, zaradi česar je enostaven za namestitev in izvajanje, primerna za umestitev v omejen prostor okoljih.Sprejetje kakovosti elektronskih komponent in zanesljive priključke in si zagotovite dober prenos in stabilnost.

Brez dodatnih gonilnikov ali nameščanjem programske opreme, je potrebno, le svečke v ustreznih vmesnikov za uporabo takoj;

Specifikacije:

Material:PLATINA

1xMini PCIe 3 PCIe vmesniško Kartico

Paket Vključuje:

1xMini PCIe 3 PCIe vmesniško Kartico

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-2 cm napak zaradi ročnega merjenja,se prepričajte, da vas ne moti, preden bi.

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki