1Set na Prostem Sončne Hišna Številka Ploščo Plug-V Vrata Ploščo Svetlobe Digitalni Nepremočljiva Villa Naslov se Prijavite Svetlobe Naslov se Prijavite Svetlobe



  • €31.64 €41.10

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Certificiranje:

NOBEN

Poreklo:

Celinska Kitajska

Je Svetil Vključeni:

No


Opis

Naslov prijavite se je izdelana iz akrila in visoko svetlost Led bi hiša naslov vidni v temi.Osvetljena število prijavite se bodo pomagali vaše obiskovalce, kurirje, in intervencijska vozila enostavno najti svojo hišo na noč.

Ti osvetljeni hišne številke so 7 razsvetljava načini in 7 barv spremeni samodejno.Opremljen z daljinskim upravljalnikom, lahko izbiramo glede načina glede na naše želje.

Solarno polnjenje, varčevanje z energijo in varstvo okolja, polysilicon sončne celice napolnite učinkovito in imajo dolgo življenjsko dobo, solar powered naslov marker lučka samodejno vklopi ob mraku in izklop ob zori.

Naslov znamenje za številko, 2200mAh baterija za ponovno polnjenje lahko svetijo ponoči za 8-10 ur, potem ko je v celoti napolnjena za 6-8 ur v sončni svetlobi.

To je PRIPELJALO naslov prijavite se svetloba je kot nalašč nepremočljiva design, ni treba skrbeti, dež, sneg, zmrzali ali sodro, kot nalašč za naslov znaki za podjetja, zavode, ulice ali nabiralnik, nastavitve za številke.

Barva:Prozorno + črna

Material:ABS+PC+Akril

Vsebina Paketa:

1 x Hišna številka svetlobe

7 x Število nalepk (številke od 0 do 9)

1 x Pismo, nalepke (A-E)

1 x Deli paket

1 x Tal plug

1 x Daljinski upravljalnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki