Avto Armrest Kritje Elastična Tkanina Avto Prednji Sedež Armrest Kritje Armrest Prevleke Za Sprednji Sedeži Auto Roko Ostalo Varstvo Avto


  • Kategorija: Notranjost Deli
  • Koda Izdelka: w67878
  • Razpoložljivost: Na zalogi

  • €0.89 €1.28

Na Voljo Možnosti


Specifikacija

Poreklo:

Celinska Kitajska


Opis

Opis:

Vztrajati vaš avto nasloni za roke čisto in udobno s tem Avto Armrest Kritje.Ta pokrov je izdelan iz dihanje tkanine, ki zagotavlja popolno zaščito za sedežne klopi pred umazanijo, madeže in praske.To je elastični zaključek design, ki omogoča enostavno namestitev in odstranitev.To je veliko darilo za sorodnike in prijatelje, ki imajo avto.

Specifikacija:

Material: elastična krpo

Seznam Vsebine:

Avto Armrest Pokrov*1pcs

Ali

Avto Armrest Pokrov*2pcs

Opomba:

Zaradi svetlobne učinke in snemalnih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Trganje Odporni Material: Ta avto armrest pokrov je izdelan iz zračen in koži prijazen stretch tkanine.To je mehko in enostavno za pranje in da vam udobno armrest izkušnje.Ker je trganje in visoko žilavost, je lahko tudi zaščito vaše armrest pred obrabo.

2.Popolna Zaščita: Ta avto armrest cover ščiti vaš sedeža z nasloni za roke dobili popraskal za tipke ali drugimi ostrimi predmeti.Prav tako izboljša videz vašega avtomobila notranje zadeve in zaradi česar je videti bolj eleganten.

3.Enostaven za namestitev: Ta avto armrest pokrov ima elastično odprtino, ki omogoča, da se tesno prilegajo okoli armrest, ki zagotavlja udobje in zaščito.Prav tako je enostavno namestiti in odstraniti, zaradi svoje elastični zaključek design.

4.Široko Uporabo: Ta avto armrest kritje doda pridih elegance v vaši notranjosti.To se tudi ujema s katero koli avto barvo in slog.Primerna za vse avtomobilske prednji sedež naslonjal za roke.

5.Super Darilo: Ta avto armrest pokrov lahko zaščitite svoj avto armrest praske, madeže in obrabe.Je odlično darilo za sorodnike in prijatelje, ki imajo avto in želite, da izrazijo svoje skrbi in ljubezni.

Napišite pregled

       

Sorodni izdelki